NA KONTAKTO
Stafi jonë ju përgjigjet në cdo kohë

 Stafi ynë është i gatshëm në cdo moment tju përgjigjet për cdo informacion që ju nevojitet për shërbimet që kompania jonë ofron në treg.

Adresa:

Rr. Bulevardi Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake, Kati.2, Tirane, Albania

Na Telefono 24/7:

+355 4 2274737
NA SHKRUANI
Dërgo një mesazh tani

Nëse keni pyetje apo kërkoni të dini më shumë, informacion plotësoni formën më poshtë:

  dielli_noa_full

  Deklaratë për Media

  Në vijim të informacionit të publikuar në media në lidhje me ndikimin e koncesionit të kontrollit
  ligjor të instrumenteve matëse të karburantit dhe gazit të lëngshëm ...

  X

  One Team One Dream

  0