STAFI JONË
Besoni projektin tuaj te Specialistët tanë

Stafi jonë është ai që përcakton suksesin e Shërbimit. Ne inkurajojmë dhe mundësojmë stafin tonë në kryerjen e Shërbimit me standartet më të mira të punës dhe me integritet të lartë. Punonjësit tanë dhe dedikimi i tyre janë ndër shtyllat kryesore të punës sonë, me qëllimin për të qenë gjithmonë në ballë të standarteve dhe inovacionit.

Përse të bashkohesh me Noa Inspect

 • Mundësia që të punosh me profesionistët më të mirë
 • Të rritesh profesionalisht në një ambient që vlerëson performancën e lartë;
 • Të punosh në një kompani serioze, pjesë e një grupi të rëndësishëm;
 • Të japësh kontributin tënd për të garantuar praktika të ndershme në tregtimin e karburantit dhe gazit të lëngshëm në Republikën e Shqipërisë;

Si punojmë

Bashkohu me ne

Ne ju inkurajojmë që të na dërgoni një CV tuajën nëse doni të na bashkoheni.

Dergoni CV tuaj

  Deklaratë për Media

  Në vijim të informacionit të publikuar në media në lidhje me ndikimin e koncesionit të kontrollit
  ligjor të instrumenteve matëse të karburantit dhe gazit të lëngshëm ...

  X

  One Team One Dream

  0